1 - ASZALT GYÜMÖLCS - SZILVA
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta.
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag.
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet.
Az aszalt szilva magas A-, C- és E-vitamin tartalommal, valamint káliummal és rostokkal rendelkezik, elősegítve az emésztést.
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet.
Cukor hozzáadása nélkül készült aszalt szilva.
A szilva 5000 éves kultúrnövényünk. A szilva nagyon értékes gyümölcs az egészségmegőrzésben és a munkaképesség fokozásában.
A szilva 5000 éves kultúrnövényünk.
Hozzáadott cukor - tartósítószer- So2 mentes bio termék.
Az aszalt szilva tartósítószer-mentesen készül, természetes rostforrásként támogathatja az emésztést.