1 - ASZALT GYÜMÖLCS - TŐZEGÁFONYA
Fagyasztva szárított tőzegáfonya szeletelt, amely gazdag C-vitaminban és támogatja a húgyúti egészséget.
Fagyasztva szárított gyümölcs.
Az aszalt vörösáfonyát sütemények, desszertek, reggeli gabonapelyhek, kásák valamint hús- és zöldséges ételek kiegészítésére is használják (töltelékek, szószok). Önállóan snackként is fogyaszthatjuk, de olajos magvakkal keverve is isteni finomság.
Az áfonya természetesen édes gyümölcs, mely antioxidánsokat és rostokat tartalmaz.
Az áfonya enyhén cukrozott, aszalt formában kerül csomagolásra, C-vitaminban gazdag természetes gyümölcscsemege.
Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények készítéséhez.
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották.
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk.
Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények készítéséhez.
Az aszalt vörösáfonya egy ízletes és tápláló snack, amely gazdag antioxidánsokban és élelmi rostokban. Ideális választás az egészséges nassoláshoz, müzlikhez vagy salátákhoz. Élvezd a természetes édes ízét bármikor!
A benne lévő nagy mennyiségű fenol antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert.
Az egyik legismertebb aszalt gyümölcs, amely nádcukor helyett almalé segítségével van édesítve. Ízét tekintve kicsit savanykásabb mint a "hagyományos" boltban kapható változat.
Fedezd fel a liofilizált vörös áfonya ízletes világát, amely gazdag antioxidánsokban és vitaminokban. Tökéletes snack, müzlibe vagy süteményekhez, hogy egészségesen élvezhesd a gyümölcsök jótékony hatásait!
Gazdag A, D, C-vitaminokban és vastartalma is nagy. Magas a csersav- és foszfortartalma miatt kitűnő vértisztító.