1 - ÉDESÍTŐSZER - KÓKUSZVIRÁGCUKOR
A kókuszvirágcukor alacsony glikémiás indexű természetes édesítőszer, amely lassabban emeli meg a vércukorszintet.
Kókuszvirág nektárjából kristályosítással előállított, jellegzetesen karamellás ízű cukor, amely adalékanyag-mentes és rosttartalmának köszönhetően glikémiás indexe a kristálycukorénál alacsonyabb lehet.
Kókuszvirág nektárjából kristályosítással előállított, jellegzetesen karamellás ízű cukor, amely adalékanyag-mentes és rosttartalmának köszönhetően glikémiás indexe a kristálycukorénál alacsonyabb lehet.
A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer. Enyhén karamellás ízű, kinézete hasonlít a barnacukorhoz.
Biominősítésű kókuszcukor, egyedülállóan karakteres, enyhén karamellás ízű. Alacsony a glikémiás indexe, paleo és diétás étrendbe is beilleszthető. Felhasználható sütéshez, főzéshez, italok édesítéséhez.
Kókuszból édesítőszer? Az hogy lehet? A kókuszt Te is ismered, hisz sütemények és keleties ízvilágú ételek finom kiegészítője, de ez számodra is újdonság?
Használja főzéshez, sütéshez.
Himalayaspirit kókuszvirágcukor 250g
A kókuszvirágcukor barna színű, állaga hasonlít a kristálycukoréhoz. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, a barna cukor vagy a nádcukor ízére hasonlít.
A kókuszvirágcukor egy természetes édesítőszer, melyet a kókuszpálma virágjának nedvéből készítenek.
A kókuszvirágcukor egy természetes édesítőszer, melyet a kókuszpálma virágjának nedvéből készítenek.
A kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség.
Naturganik kókuszvirág cukor íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja.
Összetevők: 100% bio kókuszvirág cukor
Premium Natura kókuszvirág cukor 500g
A Premium Natura Kókuszvirág Cukor természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágjának nektárjából nyernek. Ez a cukor különleges karamellás ízvilággal rendelkezik, amely különlegessé teszi a különféle ételeket és italokat.
Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer.
A kókuszvirág cukor a kókuszvirág nektárjából készül, mely alkalmas a hagyományos cukrot 100%-ban kiváltani.
A kókuszvirág cukor a kókuszvirág nektárjából készül, mely alkalmas a hagyományos cukrot 100%-ban kiváltani.