1 - FŰSZER - FEKETE BORS FŰSZER
Szárnyasok, mártások, burgonyás ételek fűszere.
100% organikus feketebors-por (piper nigrum). Leggyakrabban ételízesítéshez, főzéshez és körítéshez használt fűszer, amelynek fogyasztása sok egészségügyi előnnyel is jár.
Ez a bio fekete bors egy trópusokon őshonos cserje termése, amely a legcsípősebb borsfajta. Frissen őrölve vagy egészben használva kiemeli az ételek ízét, miközben jótékony hatásai révén serkenti az anyagcserét és támogatja a méregtelenítést.
Fedezd fel a friss, bio minőségű feketeborsot, amely gazdag ízével és aromájával feldobja ételeidet. Antioxidáns hatású, segíti az emésztést, és javítja a tápanyagok felszívódását. Ideális választás minden egészségtudatos konyhába!
A bors a fűszerek királya - könnyen kombinálható aromája és erőteljes csípőssége miatt világszerte népszerű fűszer.
A feketebors piperintartalma révén fokozhatja az emésztőnedvek termelődését és segítheti a tápanyagok felszívódását.
A feketebors intenzív ízét piperin adja, amely fokozhatja az anyagcserét.
Az őrölt feketebors serkentheti az emésztést és fokozhatja az ízérzékelést.
A legnépszerűbb és legismertebb fűszer a világon. Íze csípős, illata jellegzetes. Levesek, húsételek, halételek, pácok, öntetek fűszere, a legtöbb fűszerkeverék alkotó eleme. Egyben és őrölve is fogyasztjuk.
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: a feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják.
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: a feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják.
Ez a klasszikus fűszer elengedhetetlen a kulináris kalandokhoz. A Feketebors pikáns és aromás íze fokozza az ételek ízét és varázsolja a tányérodra a tökéletes harmóniát.
Világszerte az egyik leggyakrabban használt fűszer.
Feketebors őrölt. Alkalmazása: csípős ízű és illatú fűszer. Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.