FŰSZER - KURKUMA
1 - FŰSZER - KURKUMA
Kellemes színt, ízt kölcsönöz a rizsnek, színt varázsol a levesnek, megfesti a palacsintát.
100%-ban természetes, biominősítésű kurkumaport tartalmazó kapszula. Elsősorban ízületi gyulladásra, reumatikus panaszokra, a fájdalom csökkentésére, a mozgékonyság elősegítésére ajánlott.
Talán a létező leghatékonyabb gyógynövény! A kurkuma jelentős előnyöket kínál a test és az agy számára - tradicionális ájurvédikus gyógynövény.
Fedezd fel a Crofts Kurkuma Olajat, amely a természet egyik legértékesebb és legsokoldalúbb összetevőjét koncentrált formában kínálja.
A kurkuma fűszer- és gyógynövény. A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza.
Az indiai konyha jellegzetes fűszere, a currypor legfontosabb összetevője. Currykben, chutney-kban, savanyúságokban szerepel, kivált a mustáros-ecetes savanyúságokban, valamint rizs- és zöldségételekben.
Fedezd fel a kurkuma jótékony hatásait! Ez az őrölt fűszer antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így segíthet a különböző betegségek megelőzésében és kezelésében. Ideális választás ételeid ízesítésére és színezésére.
A kurkuma csökkenti a gyulladást, gátolja a tumorképződést. A kurkumát Indiában sebgyógyításra és tea formájában légzőszervi problémák kezelésére is használják.
Kotányi kurkuma chili-kardamom fűszerkeverék 25g
nap
Kurkuma fűszerkeverék chilivel, kardamommal.
Kotányi kurkuma citromfű-zöldbors fűszerkeverék 25g
nap
Kurkuma fűszerkeverék citromfűvel, zöldborssal.
Kurkuma fűszerkeverék répával, gyömbérrel.
Az őrölt kurkuma jellegzetes sárga színét kurkumin tartalma adja, amely természetes színező és enyhén kesernyés ízű.
Fedezze fel a kurkuma őrlemény sokoldalúságát! Ez az aranysárga fűszer nemcsak ízletes ételekhez, hanem jótékony hatásai miatt is ideális választás. Támogatja az emésztést, az immunrendszert és a bőr egészségét. Használja külsőleg arcpakolásként is!
Bio minőségű, intenzív ízű kurkuma. Összetevők: Kurkuma 100%.
A kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin, amely gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásairól ismert.
Szárított, őrölt fűszer, ételek színezésére és ízesítésére, főleg a keleti konyha ételeihez használják.