SÜTÉSI KELLÉKEK
1 - SÜTÉSI KELLÉKEK
Tejszín helyettesítésére alkalmas növényi krém. Fehasználható sütéshez, főzéshez, édességekhez.
24%-os zsírtartalommal. Laktóz- és gluténmentes, vegán termék.
A kókuszkrém kiváló a tejszín helyettesítésére, tejmentes diéta esetén, legyen szó laktózérzékenységről, paleo, vegetáriánus, vegán vagy ketogén étrendről.
Az Alpro rizs főzőkrém 100%-osan növényi alapú és laktózmentes.
100%-ban növényi alapú szójakészítmény habkészítéshez.
Készen állsz egy új barátságra, akkor itt az Alpro zabalapú főzőkrémje, mely természetes módon laktózmentes, vegán termék. Melegételek kiváló alapanyaga lehet. Próbáld ki például szószok és mártások összetevőjeként!
A tojáspótló kukoricalisztet és szójafehérjét tartalmaz, sütéshez használható tojás helyettesítésére.
A tönkölybúzából készült prézli magas rosttartalommal rendelkezik, és könnyen emészthető.
Javasoljuk házilag készített pudingokhoz, valamint szószok, öntetek sűrítéséhez.
Balviten (PKU, fenilketonúria) tojáshelyettesítő por 200g
nap
Laktózmentes, gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, fehérjeszegény.
Gluténmentes zsemlemorzsa 500g, amely ideális panírozáshoz, ropogós állagot és tiszta ízt biztosít allergénmentes diétában.
A burgonyakeményítő gluténmentes sűrítőanyagként használható főzéshez, sütéshez vagy péksüteményekhez.
A kukoricakeményítő természetes állagjavító és sűrítő, gluténmentes változata érzékenyeknek is alkalmas.
Gluténmentes zsemlemorzsa 250g, amely kiváló panírozási alapanyag és könnyen használható sütéshez-főzéshez.
A bio kukorica ételkeményítőt javasoljuk krémekhez, szószokhoz és levesekhez.
Bio grízpuding Bourbon vaníliával. Dupla adag, gluténmentes termék.
Bio kukorica panírmorzsa 200g, amely ropogós és ízletes panírozáshoz ideális alapanyag.
Gluténmenetes bio ételsűrítő. Teljesen növényi eredetű, semleges ízű és az ételt finomra sűríti.
Természetes rostokban gazdag por, amely segíti az emésztést és stabilizálja a vércukorszintet.
Gluténmentes, szarvasmarha eredetű étkezési minőségű zselatin, amely hidratálva kiváló zselésítő tulajdonsággal rendelkezik, és alkalmazható főzéshez, sütéshez, valamint étrend-kiegészítés céljából is.
Sokoldalúan használható por, amely sütéshez, főzéshez és táplálékkiegészítéshez egyaránt alkalmas.
Bettr bio vegán gluténmentes bourbon vaníliás pudingpor 150g
nap
Cukrozatlan, természetes összetevőkből, pár perc alatt készen van.
Bettr bio vegán gluténmentes epres pudingpor 150g
nap
Cukrozatlan, természetes összetevőkből, pár perc alatt készen van.
Bettr bio vegán gluténmentes karob pudingpor 200g
nap
Cukrozatlan, természetes összetevőkből, pár perc alatt készen van.
Bettr bio vegán gluténmentes perui csokoládés pudingpor 200g
nap
A bio összetevőkből álló pudingpor természetes kakaót tartalmaz, és mentes a gluténtől és állati eredetű anyagoktól.
Gluténmentes sütőporunk a klasszikus sütőpor tökéletes alternatívája. Ezenkívül lazítja a tésztát, támogatja a gyors növekedést, és könnyebbé és finomabbá teszi a pékárut.
100% bio, 100% természetes vaníliás cukor, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.
A Biomenü Bio Agaragar por egy növényi eredetű zselésítőanyag, amelyet vörös tengeri algákból állítanak elő. A termék ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője.
Egy sokoldalú gyökérzöldség lisztté őrölve!
Krémes kókuszkrém, amely gazdag állagával és enyhe ízével sokoldalúan felhasználható főzéshez és sütéshez.
Termékcsaládunk egyik legújabb tagja, a kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült bio gluténmentes panírmorzsa, a felejthetetlen rántott ételek nélkülözhetetlen alapanyaga.
Ennél egy finom kókuszgolyót? Szereted az egzotikus ízeket? Bio kókuszreszelékkel nem csak kedvenc édességeidet gazdagíthatod, hanem különleges főételeket is készíthetsz!
Felhasználása: panírozáshoz. A termék szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva.
A kókuszpálma Polinéziából származik, ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókusz ennek a pálmának a magja.
A bio kukoricakeményítő természetes sűrítőanyag főzéshez, gluténmentes étrendbe is illeszthető.
A mazsola szárított szőlő, amely természetes édességet biztosít nassoláshoz vagy sütéshez.
A mazsola a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Fontos helyet érdemel étrendünkben.
A tápiókakeményítő semleges ízű, jól sűrítő, gluténmentes opció sütéshez és főzéshez.
Natúr tápióka gyöngy, amely sokoldalúan használható főzéshez, süteményekhez és desszertekhez.
A BioTechUSA Instant Rice Pudding egy gyorsan és változatosan elkészíthető, puding állagú, vegán rizspuding, ami jól beilleszthető tízóraira, uzsonnára, vagy akár lehet ez az edzés előtti étkezésed is!
Most elkészíthetjük kedvenc desszertjeinket tojás nélkül a Bulkshop vegán tojáspótló segítségével.
Gluténmentes, bio áfonya-feketeribizli mousse.
Egyszerűen elkészíthető nagyon ízletes krémes puding ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Egyszerűen elkészíthető nagyon ízletes krémes puding.
Növényi alapú por, amely vízzel vagy tejhelyettesítővel felverve habos állagot ad, gluténmentes desszertekhez is használható.
Celiko tortazselé (agar-agarral, ananász-narancs) 45g
nap
Tortazselé agar-agarral ananász és narancs ízben, amely könnyen formázható és dekoratív desszertek alapja.
Agar-agarral készült tortazselé eper ízzel, amely természetes összetevőkkel biztosít ízletes állagot és fényt.
Celiko cukormentes citrom ízű zselépor.
Celiko cukormentes eper ízű zselépor.
Celiko tortazselé (cukormentes, erdei gyümölcs, színtelen) 14g
nap
Celiko cukormentes erdei gyümölcs ízű zselépor.
Tejcsokoládéval borított mazsola, amely édes és lágy ízű finomság, könnyed nassolásra.
A keverék sárga és sötét mazsolát tartalmaz, hozzáadott cukor nélkül, természetes édességként.
24% Kókusztejszín, UHT kezelt, tetrapack csomagolásban
A gluténmentes tésztát fogyaszthatják tojás-, liszt-, tejcukor-, szójaérzékenyek, vesebetegek is.
Felhasználási javaslat: Főzelékek sűrítésére jól használható.
A gluténmentes liszt finom őrleményű tápiókagyökérből készül, sűrítésre és sütéshez alkalmas.
Vanillincukor helyettesítésére szolgál.
A kókuszkrém magas zsírtartalommal rendelkező növényi főzőalap, sűrű és krémes állagú.
A termék kókusztej sűrítménye, 24% zsírtartalommal, főzéshez és sütéshez alkalmas.
A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga.