1 - SÜTÉSI KELLÉKEK - MAZSOLA
A mazsola szárított szőlő, amely természetes édességet biztosít nassoláshoz vagy sütéshez.
A mazsola a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Fontos helyet érdemel étrendünkben.
Tejcsokoládéval borított mazsola, amely édes és lágy ízű finomság, könnyed nassolásra.
A keverék sárga és sötét mazsolát tartalmaz, hozzáadott cukor nélkül, természetes édességként.
Földimogyorót, diót, mandulát, szezámmagot csomagoló üzemben készült.
Glutént, tojást, tejet, mandulát, mogyorót, dióféléket és szezámmagot is felhasználó üzemben készült.
A bio minősítésű mazsola hozzáadott cukor nélkül, természetes módon szárított szőlőszemekből készül.
A mazsola a legnépszerűbb aszalt gyümölcs, amely segíti az emésztést és mérsékeli a rossz koleszterint a vérben.
Az arany mazsola a mazsolák között egy kiváló, nemesített, válogatott fajta.
A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi a teljes kiőrlésű lisztből készült tésztafélék, rostdús müzlik fogyasztását, így segíthet az egészséges táplálkozásra való átállásban.
Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények, töltelékek készítéséhez.
Natúr, nagy szemű mazsola. A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs, amely mindig kéznél van.
Háromféle mazsola ízletes keveréke. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények készítéséhez.
Fogyasztható magában csemegeként vagy süteményekhez, müzlikhez, salátákhoz, húsokhoz.