1 - SZÓSZ - ÖNTET - PARADICSOM SZÓSZ
Az Alce Nero arrabbiata mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amit a Ferrara és a Ravenna tartomány Po Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.
Vegán padlizsános-paradicsomos szósz, minőségi összetevőkből, ha gyorsan szeretnél valami finomat ebédelni/vacsorázni.
A chili csípős aromája hevíti az édes Datterini paradicsomokat, melyeket a napsütötte olasz földeken a Barilla számára termesztettek.
A Byodo krém duplán gyümölcsös és krémes ízét a finom olasz paradicsomtól és paprikától kapja.
Ezt a hagyományos Passatát 1990 óta közvetlenül egy olaszországi farmon állítják elő, frissen szedett, 100%-ban napérlelt Demeter paradicsomból.
Fűszeres paradicsomszósz friss bazsalikommal, olívaolajjal. Tésztára, pizzára kitűnő választás.
Fűszeres ketchup szőlőmust sűrítménnyel, hőkezeléssel tartósítva.