1 - SZÓSZ - ÖNTET - SZÓJA SZÓSZ
A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, erősebb az íze, aromája. A különbség a shoyu és a tamari között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát.
Vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják! Nem tartalmaz mesterséges színezéket.
A bio hosszú szemű barna rizs és a fekete vadrizs vonzó keveréke, amely nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető.
A Clearspring új, egyféle erősségű Tamarit Japánban készíti új termelőnk, aki fél évszázada főz szójaszószt a japán Alpok legdélebbi részén, az Ena hegy lábánál.
Bio teljes szójababból készült szósz.
Vonzó és ízletes asztali fűszer, amely alkalmas éttermekbe, sushi bárokba és a háztartási konyhaasztalra.
Örömmel jelentjük be, hogy egy izgalmas újdonsággal bővült a szószok és fűszerek választéka: a Bio Yuzu Ponzu.
Az ázsiai konyha gyakran használt ízesítője - gluténmentes változatban!
A tamari fermentált szójaszósz gluténmentes változata, sötét színnel és sós, telt ízvilággal.
Az ázsiai konyha gyakran használt ízesítője - gluténmentes változatban!
A sötét szójaszósz karamellizált, sűrűbb változat, amely gazdagabb színt és telt ízt ad az ételeknek.
A szósz fermentált szójababból és karamellből készül, gazdag ízt és sötét színt adva az ételeknek.
A világos szójaszósz fermentált szójából készül, sós-savanykás ízével ázsiai ételek kiegészítője.
A világos szójaszósz ázsiai fermentálási eljárással készül, enyhébb ízű és jól oldódó mártásalap.