Főkategóriák
1 - ÉTOLAJ - NÖVÉNYI ZSÍR - DIÓBÉLOLAJ
A hidegen sajtolt dióolaj telítetlen zsírsavakban gazdag, ízesítőként vagy salátaöntetként használható.
Dióolaj hidegsajtolással, a vérerek rugalmasságához és az egészséges koleszterinszint fenntartásához.
A dióolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, amelyek hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez.
A benne lévő B-vitamin és lecitin miatt a dióolaj az agy és az idegrendszer tápláléka.
A dióolaj örök sláger a konyhában! Diós zamata az ételek széles skálájával kombinálható, a salátáktól a sült húson át a zöldségekig.
A dióolaj telítetlen zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, étrend-kiegészítőként is használható.
Egy nagyon kellemes ízű magas természetes jódtartalmú olaj. Gazdag telítetlen zsírsavakban.
első«1»utolsó (7)