1 - ÉTOLAJ - NÖVÉNYI ZSÍR - MÁKOLAJ
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Grapoila hidegen sajtolt mákolaj 250ml
Aranysárga színű, kellemes ízű olaj, pirított mákra jellemző illattal. Omega-6 zsírsavban gazdag mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre.
A hidegen sajtolt mákolaj nagyon jól használható salátákhoz, öntetnek citrommal, továbbá sütemények és édességek ízesítéséhez, vagy díszítéséhez. Sütésre, főzésre nem alkalmas, nem jól hevíthető.
A mákolaj hidegen sajtolással készül, linolsavat és E-vitamint tartalmaz, salátákhoz és hideg ételekhez ajánlott.
A Nature Cookta mákolaj karakteres aromája nagyon jól passzol a péksüteményekhez, gyümölcslevesekhez, salátákhoz, kész ételekhez. Önteteinket a mákolajon kívül citrommal és gránátalmával is ízesítsük.
Olajütő mákolaj 250ml
A mákolaj omega-6 zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, hozzájárulva a szív- és érrendszer egészségéhez.
A mákolajban lévő foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását.
Organika mákolaj 250ml
A mákolajban lévő foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását.
A hidegen sajtolt mák olaj gazdag foszforban, káliumban és kálciumban.
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának.
Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású.
Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású.