1 - ÉTOLAJ - NÖVÉNYI ZSÍR - TÖKMAGOLAJ
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj.
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj.
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj.
Hidegkonyhai ételek, saláták elkészítéséhez ajánlott elsősorban, így megőrzi magas vitamintartalmát és kellemes ízvilágát.
Itt a Grapoila legújabb tökmagolaj-változata - pörkölt tökmagból! Az gyártási eljárás változatlanul a hidegen sajtolás, de a magokat préselés előtt finoman megpörköljük.
Hidegen sajtolt, 100 % natúr tökmagolaj. Javasolt elfogyasztása napi 1 evőkanállal.
Hidegen sajtolt, 100 % natúr tökmagolaj. Javasolt elfogyasztása napi 1 evőkanállal.
A sötétzöld, hidegen sajtolt tökmagolaj E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag.
Az igazi, hamisítatlan stájer tökmagolajat egy olyan tökfajta magjából nyerik, melynek nincs héja.
Az igazi, hamisítatlan stájer tökmagolajat egy olyan tökfajta magjából nyerik, melynek nincs héja.
Napi 190-600 mg tökmagolaj fogyasztása hozzájárulhat az alsó húgyúti rendszer és a prosztata megfelelő működésének fenntartásához, és a vizelet áramlásához.
Az alsó húgyúti rendszer és a prosztata megfelelő működésének fenntartásához.
E, F, B1, B2, B6, D vitaminban gazdag.
E, F, B1, B2, B6, D vitaminban gazdag.
E, F, B1, B2, B6, D vitaminban gazdag.
E, F, B1, B2, B6, D vitaminban gazdag.
Ez a prémium, hidegen sajtolt tökmagolaj gazdag ízvilágával és karakteres, mélyzöld színével minden ételt különlegessé varázsol.
Kiváló étolajként (elsősorban saláta olaj) használatos, az ára miatt főleg a nyugati államokban.
A Solio tökmagolaj kiváló étolajként, de elsősorban saláta olajként használatos.