1 - LEKVÁR - SZILVA
Az umeboshi japán szilvából készült sós-savanyú püré fermentált, erőteljes ízvilágú fűszeres alapanyag.
Összetevők: 100% szilva. 100g termék 373g szilva felhasználásával készült. A lekvár elkészítése során nem használunk sem cukrot, sem tartósítószert.
Csökkentett szénhidráttartalmú, magas gyümölcstartalmú lekvár.
Szilva lekvár, 100% gyümölcstartalom.
A Chutney-nk amellett, hogy finom mellette jótékonyhatással van szervezetünkre. Az elkészítés során figyelmet fordítottunk, hogy az összetevők ízvilága ne csorbuljanak, így koncentrálódjanak a termékünkben.
Minden lekvárunk alapanyagában természetesen megtalálható a bio homoktövisvelőnk. Lekvárjaink valódi gyümölcsből és méz hozzáadásával készülnek, mindenféle adalékanyag és cukor hozzáadása nélkül.
A lekvár szilvából készül, hozzáadott cukor helyett eritrittel és xilittel édesítve.
100% szilvalekvár, amely természetes édességgel és gazdag, telt ízzel kínál hagyományos gyümölcskészítményt.
Harmonica bio szilvalekvár (100%-os) 300g
Bio szilvalekvár hozzáadott cukor nélkül.
Kaldeneker fahéjas szilvadzsem steviával 312ml
A sztívia, magyarul jázminpakóca édes leveleiből kivont édesítőszerrel készítettem ezt a cukorbetegek által is fogyasztható dzsemet.
Eredeti szatmári szilvalekvár
Eredeti szatmári szilvalekvár. Házi készítésű, natúr, szilvalekvár.
Sukrin lekvár szilva 260g
Tiszta gyümölcsíz, szeretettel befőzve. Cukor helyett kizárólag Sukrin-nal édesítve.
Sütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.