1 - LISZT - ROZSLISZT
RL-190, teljes kiőrlés... Rozskenyér vagy rozsos kenyér? Mi is a különbség?...Hogyan használjam? Benned is sok a bizonytalanság? Íme a válaszok!
Fehér rozsliszt RL-60, amely jellegzetes ízével és textúrájával gazdagítja a kenyerek és péksütemények minőségét.
Teljes kiőrlésű rozsliszt, amely gazdag rosttartalmával és mély ízével ideális egészségtudatos sütésekhez.
Világos rozsliszt RL-90, amely jellegzetes aromájával és könnyű állagával kiváló péksütemények készítéséhez.
Egészséges kenyerek sütéséhez használható, B12-vitaminban gazdag, természetes kálcium és magnézium forrás.
Liszt rozs világos rl-90 1000 gr
A teljes kiőrlésű rozsliszt rostban gazdag, sötét kenyerekhez és tésztafélékhez ideális, hazai őrlésből származik.
Magyar rozsból készült,100%-os teljeskiőrlésű rozsliszt
Szabó Malom világos rozsliszt rl-90 1000g
Magyar rozsból készült,100%-os világos rozsliszt