1 - MAGVAK - PEREC - ROPI - TALLÉR - NAPRAFORGÓMAG
Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban, fehérje: tartalma is magas. Nyomelemek (cink, mangán, réz, króm) és karotintartalma kiemelkedő.
A napraforgó mag gazdag vitamin-, és ásványianyag-tartalma következtében felbecsülhetetlen mértékben támogathatja egészségünket.
A napraforgó mag gazdag vitamin-, és ásványianyag-tartalma következtében felbecsülhetetlen mértékben támogathatja egészségünket.
A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a tovább feldolgozást is előnyösen segíti a pirítás.
Rengeteg E-vitamint tartalmaz, fehérje és igen magas ásványi anyag tartalma szintén fonots szervezetünk számára.
Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű E-vitamint, foszfort és magnéziumot tartalmaz? Mértékkel fogyasztva értékes, tápanyagokban gazdag rágcsálnivaló.
A hántolt napraforgómag B-vitaminban, vasban, kalciumban, foszforban, magnéziumban gazdag, emellett cink-és réztartalma is kiemelkedő
Hántolt napraforgó Gazdag B vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja.