1 - ÉTKEZÉSI CITROMSAV
A citromsav élelmiszer-adalék, amely savanyítóként alkalmazható és elősegíti a tartósítást.
A citromsav természetes eredetű savanyító és tartósító anyag, széles körben használható.
A citromsav természetes savanyítóként és háztartási vízkőoldóként is használható.
Ez a kiváló minőségű étkezési citromsav sokoldalúan felhasználható a konyhában, friss, citrusos ízt adva ételeknek és italoknak.
Az étkezési citromsav egy antioxidáns hatású konyhai alapanyag, amely sokoldalúan felhasználható.
Teák, gyümölcsszörpök, befőttek és saláták ízesítésére kiválóan alkalmas, valamint dzsemek készítésénél is használják. A háztartásban alkalmazva, vízben oldva vízkőoldó hatása is kiváló.
A citromsav természetes savanyúságot biztosít, és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.
A citromsav természetes savanyúságot biztosít, és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.