1 - AKÁCMÉZ
Jelenlegi ismereteink szerint a méz közel 70-féle gyógy-, és fiziológiai hatással bír. Enzimtartalma magas, amiatt jelentős antibiotikus tulajdonságú.
Jelenlegi ismereteink szerint a méz közel 70-féle gyógy-, és fiziológiai hatással bír. Enzimtartalma magas, amiatt jelentős antibiotikus tulajdonságú.
Az akácméz színe kristálytiszta, egészen enyhén sárga, vagy egyes évjáratokban zöldes árnyalatú.
Lépes akácméz, amely tiszta, virágos aromájával és természetes édességével kiváló kiegészítője a mindennapi táplálkozásnak.
Az akác virág sok nektárt és kevés pollent termel, ezért a virágporra érzékenyek próbára tehetik. Világos színű, a sárgás áttetszőtől a zöldessárga enyhén opálosig, hosszú ideig folyékony állapotát megőrző, kellemes, enyhe ízű, akácvirág illatú méz.
Az akácméz magyar sajátosság, az értéktárban szereplő hungarikum.
Az akácméz magyar sajátosság, az értéktárban szereplő hungarikum. Bio termék.
Az akácméz magyar sajátosság, az értéktárban szereplő hungarikum. Bio termék.
Akácméz kizárólag válogatott magyar méhészektől, hazánk területéről származik.
A bio akácméz világos színű, enyhe aromájú, és lassan kristályosodó mézfajta.
Az akácméznek a fehértől a halvány zöldes sárgáig terjed a színe, kellemes enyhe ízű, akácvirág illatú.
Az akácméz 36%-ban tartalmaz szőlőcukrot (glükózt) és 39,7%-ban gyümölcscukrot (fruktózt).
Az akácméz természetes fruktózt és enzimeket tartalmaz, amely lassan felszívódó energiaforrásként szolgálhat.
Az akácméz lépes méz formában kerül csomagolásra, természetes állapotában, feldolgozatlanul fogyasztható.
Az akácméz világos színű, enyhe ízű mézfajta, természetes formában, hőkezelés nélkül palackozva.