1 - FŰSZERES FASÍRTPOR
Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega-3 és Omega-6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt.
Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega-3 és Omega-6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt.
Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega-3 és Omega-6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt.
Az Ákos fasírt könnyen és gyorsan elkészíthető különleges fasírtpor (lenmag, szezám és burgonyapehely, napraforgó, rizsliszt főbb alapanyagokból).
Elkészítése: kb. 250 ml vízzel elkeverjük, 30 perc pihentetés után forró olajban kisütjük.
Fasírtpor vargánya gombával ízesítve.
India csodás ízei a konyhádban! A garam masala az egyik legismertebb és legkedveltebb indiai fűszerkeverék, így ezzel a gluténmentes fasírtporral igazi autentikus ízvilágot csempészhetsz az ételedbe.
Új, gluténmentes receptúra! Készíts pillanatok alatt ízletes vega ebédet vagy vacsorát a Vegabond tökmagos fasírtporból! Tálalhatod különböző hüvelyesekkel vagy gabona köretekkel és sült zöldségekkel, de akár salátába is beleteheted.
Vegadokk hamburgerpogácsa-fasírt alappor (céklás-paradicsomos) 250g
nap
Friss paradicsom és céklaíz. Az alappor ízletes paradicsom és cékla kompozíciót kínál, amely kiegyensúlyozott és gazdag ízvilágot ad az ételeidnek.
Pikáns-füstös (csípős) ízélményt ad a hamburgereknek és fasírtoknak. Élénk és karakteres ízösszetevőket kombinál. Egyesíti az elemeket, hogy egy olyan ízélményt teremtsen, amely gazdag és kihívást jelent az ízlelőbimbóknak.
Az alappor spenót-leveles kel ízesítésű, amely frissességet és különleges ízélményt ad a hamburgereknek és fasírtoknak, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban.