1 - HAJDINA KÖRET
A hajdina, az ősmagyarság alapgabonáinak egyike. Kiváló beltartalmi tulajdonságokkal rendelkezik.
A hajdina a keserűfűfélék családjába tartozik. Mégis a gabonafélékhez sorolják, mert lisztes magját a búzához hasonlóan fogyasztják.
A hajdina Ázsia középső, mérsékelt égövi részén honos.
A hajdina (más néven pohánka, tatárka) . ázsia középső, mérsékelt égövi részén honos.
A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott.
Főételként vagy köretként fogyasztható.
A hajdina Ázsia középső, mérsékelt égövi részén honos. Hántolt, enyhén pirított.
Ez a hántolt hajdina gazdag tápanyagokban, mint fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, így ideális választás köretnek, salátákhoz vagy krémlevesekhez. Gluténmentes, és segíthet az emésztés javításában is.
Laktózmentes, tojásmentes, szójamentes, tejmentes termék.
A pörkölt hajdina magas fehérje- és szénhidráttartalommal rendelkezik, élelmi rostokban gazdag.
A hántolt hajdina természetes gabonaféle, amely gluténmentes, magas rost- és fehérjetartalmú, kiváló alapanyag változatos ételekhez.
A natúr hajdina gluténmentes, gazdag tápanyagforrás, amely segíti az egészséges emésztést és változatos felhasználást tesz lehetővé.
A hajdina remek ásványianyag-, vitamin- és rostforrás.
A hajdina gluténmentes álgabona, amely fehérjében és rostban gazdag, támogatva az emésztést.