1 - MUNGÓBAB
A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz.
A mungóbab Dél-Ázsiából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta.
A mungóbab fehérjében és rostban gazdag hüvelyes, amely B- és C-vitaminokat, valamint vasat és folsavat is tartalmaz.
A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz.
Magas rosttartalma és tisztító hatásának köszönhetően remekül illeszthető fogyokúrás étrendbe.
A mungóbab konyhai felhasználása ugyanolyan sokrétű, mint a hagyományos babé.
Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz.