1 - VÖRÖSLENCSE KÖRET
Ataisz outdoor csípős, chilis vöröslencse (napraforgómaggal) 150g
Egytálétel, kiránduláshoz ideális mennyiségben és összetételben megalkotva, könnyen használható recepttel a hátoldalán.
Ataisz outdoor hagymás-paradicsomos lencse curry 150g
Egytálétel, kiránduláshoz ideális mennyiségben és összetételben megalkotva, könnyen használható recepttel a hátoldalán.
Vöröslencse 500g, amely gazdag fehérje- és rostforrás, alapvető összetevője sok vegetáriánus és vegán ételnek.
BIO vöröslencse 500 g , népszerű lencsefajta különlegesen rövid főzési idővel. Kiváló alapanyag pástétomnak is.
Népszerű lencsefajta különlegesen rövid főzési idővel. Kiváló alapanyag pástétomnak is.
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el.
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el.
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb.
A neve ellenére inkább szürkés árnyalatú, íze pedig enyhén borsos. A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb.
Proteinben illetve rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas.
Indiai vöröslencse Dahl elkészítéséhez 4 fő részére.
A vöröslencse héj nélküli hüvelyes, fehérjében gazdag és könnyen emészthető növényi alapanyag.
A vöröslencse hüvelyes növény, magas fehérjetartalmú és gyorsan puhára főzhető.
A vöröslencse a keleti konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga. Mára egyre népszerűbb nálunk is, nem véletlenül, hiszen a magas fehérjetartalom mellett értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a szervezetet.
A vöröslencse a keleti konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga. Mára egyre népszerűbb nálunk is, nem véletlenül, hiszen a magas fehérjetartalom mellett értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a szervezetet.
A vörös lencse kiváló tápértékű, magas fehérjetartalmú hüvelyes.
Készülj fel az ízletes és egészséges ételek élvezetére!
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak.
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak.