1 - AGAVÉ SZIRUP
Szeretnéd valamilyen természetes növényi édesítővel helyettesíteni a cukrot és a mézet? Nem tudod mit válassz? Segítünk!
Az agavé szirup természetes édesítőszer, amelyet gyakran használnak cukor és méz helyettesítésére különféle ételekben.
Természetes? Igen! Ajánlott fogyókúrázóknak, gyermekeknek ? Igen! Vegán termék, ami sokkal egészségesebb, mint a fehér cukor? Igen!
A Dennree termékek reggeltől estig elkísérik, igazi bio társ a hétköznapokban. Garantáltan vegyszermentes, adalékanyag-, és géntechnológia-mentes. Minden termékük bio termelésből származik. Dennree: hogy bio legyen a nap!
Az Agavé szirup egy édesítőszer, amelyet az agávé növény nektárjából készítenek.
Összetevők: 100% bio agavé szirup
Magas édesítő hatásával, alacsony glikémiás indexével és semleges ízével az agave szirup 100%-ban természetes és az egyik legjobb alternatíva az édesítésre.