BÚZA termékek
1 - BÚZA
A hagyományos búzától eltérő pelyvásgabona. A búzához képest magasabb a fehérje-, aminosav-, vitamin- és ásványianyag-tartalma.
Búzakorpa élelmi rostban gazdag, amely jó hatással van az anyagcsere folyamatokra.
A búzacsíra gyógyító ereje magas vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhető.
A búzakorpa élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény, amelynek nagy része azonban nem emészthető - , úgynevezett ballaszt anyagokból áll.
Csuta tésztaipari durumbúzadara DTD 1000g
Tésztaipari durumbúzadara DTD, amely kiváló minőségű durumbúzából készült, ideális tésztákhoz és egyéb lisztalapú ételekhez.
A gabonamagvak héja valójában egy többrétegű komplex szerkezet.
A csíra sok különleges fehérjét, olajat és abban oldott vitaminokat tartalmaz.
A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik.
Teljes őrlésű, jó sütő és főzőminőségű tönkölydara alkalmas tejbegríz, grízgaluska, túrógombóc és más sütemények, főtt ételek készítésére.
Teljes őrlésű, jó sütő és főzőminőségű tönkölydara alkalmas tejbegríz, grízgaluska, túrógombóc és más sütemények, főtt ételek készítésére.
A tönkölybúza ásványi anyag és nyomelemtartalma jelentős részben a korpájában található.
A búzadara teljes kiőrlésű tönkölybúzából készül, magas rosttartalma révén támogatja a kiegyensúlyozott emésztést.
Eccofood tönköly búzadara finom őrlésű (tbd) 1000g
A búzadara tönkölybúzából készül, finom szemcseméretének köszönhetően gyorsan főzhető alapanyag.
Étkezési búzakorpa, amely rostokban gazdag, és támogatja az egészséges emésztést.
Az őrölt dara bio alakor ősbúzából készül, kiváló alap hagyományos és reform kásákhoz.
A hántolt bio alakorbúza gersli formájában kerül forgalomba, rostban gazdag alternatíva.
Az aranyló gríz! Magba zárt napfény! Az üvegszemű durumbúza a napfényes mediterrán térség hagyományos gabonája. A mediterrán nyár és a sok napfény érleli aranylóan sárgává és teszi energiában és fehérjékben gazdaggá.
Az egyszemű alakor ősi gabonafajta, mely magas tápértékű és könnyen emészthető, bio minőségben.
A dara hántolt tönkölybúzából készül, bio minőségben, enyhébb ízű, mint a teljes kiőrlésű változat.
A fejlődő szervezet számára nagyon fontos a tiszta, természetes táplálék.
Az őszi búza teljes kiőrlésű, magas rosttartalmú alapanyag sütéshez vagy őrléshez.
Az ebből készült tejbegríz finom ízaromája miatt a gyermekek kedvence.