1 - BALZSAMECET
Kellemes zamat, amely kiválóan harmonizál különféle ízekkel.
Az érlelt Aceto Balsamico di Modena – Invecchiato a három éves tölgyfahordós érleléstől kapja gyönyörű sötét színét.
A balzsamecet a finom mediterrán konyha rajongói számára nélkülözhetetlen íz.
Chef balzsamecet 6% 500ml
A Chef 6%-os balzsamecet nem hiányozhat a konyhából! Az olasz konyha kedvelőinek ajánljuk salátákra cseppentve, minden ínyencnek zöldségek fűszerezésére, halak, húsok marinírozására!
A Clearspring bio balzsamecetet a modenai Mengazzoli család állítja elő évszázados hagyományos eljárással.
Az új Deto Andrea Milano ecetsora csak organikus, szűretlen, pasztőrözetlen összetevőket használ.
Balzsamecet szárított szőlőből, savtartalom 6%.
A gyümölcsös balzsamecet krém citrommal és naranccsal ízesített, salátákhoz és desszertekhez ajánlott.
A balzsamecet krém fügével készült, édeskés-savanykás ízvilágú, öntetekhez és sajtokhoz illik.
Erdei gyümölcs ízű modenai balzsamecet sűrítmény, főként salátákhoz.
A Tradicionális Modenai Balzsamecetet szőlőmustból készítik, mely lassú ecetesedésen és természetes fermentáción megy keresztül.