1 - BIOGOLD
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj.
A kendermagolaj Omega-3-6-9 és gamma-linolin zsírsavakat tartalmaz, melyek csökkentik a vér koleszterin- és a triglicerid szintjét, csökkentik a vérnyomást.
A lenmagolaj 50-52%-át teszi ki az alpha-linolénsav, vagyis az Omega-3 zsírsav.
A lenmagolaj 50-52%-át teszi ki az alpha-linolénsav, vagyis az Omega-3 zsírsav.
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Májvédő, méregtelenítő. A máriatövis (Sylibum marianum) évszázadok óta a különböző májbetegségek panaszosainak nyújt igen hatékony segítséget.
A hidegen sajtolt bio napraforgóolajból a nemkívánatos íz- és illatanyagokat a bio előírásoknak megfelelő kíméletes finomítási eljárással távolítjuk el.
100%-os bio napraforgó étolaj, kiváló minőségű magyar ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból.
100%-os bio napraforgó étolaj, kiváló minőségű magyar ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból.
Magas olajsavtartalmú (High Oleic) bio napraforgómagból készül, hideg sajtolással, szagtalanítással.
A Biogold bio szőlőmag mikro őrleményt a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából állítjuk elő.
100% hidegen sajtolt bio szőlőmagolaj.
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj.
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Vegetáriánus, vega étrendbe is beilleszthető növényi termék!
Vegetáriánus, vega étrendbe is beilleszthető növényi termék!
A Biogold bio hidegen sajtolt szőlőmag olajat a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából gyártjuk.
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj.