1 - CÉRNAMETÉLT TÉSZTA
Ramen-búzalisztből készül, a klasszikus japán tésztaleves. Minőségi összetevőkből készülő, japán tésztakülönlegesség, tökéletes állaggal és ízzel.
Az üvegtésztával ellentétben a rizslisztből készült tészta igébyel néhány perc főzést. 3 mm széles.
A Barbara száraztészták tiszta tojásból készülnek víz hozzáadása nélkül, ezért a főzés során többszörösére nőnek. Színezék nélkül készülnek, lepiríthatóak.
A cornitotm tóthék tésztája száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető.
Élvezeti értéke magas, mivel íze hasonló a hagyományos tésztákéhoz. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is kiválóan megtartja.
A vékony rizstészta gluténmentes, ázsiai levesekhez és wokos ételekhez is alkalmas.
Gluténmentes 6 tojásos tészta, íze, állaga olyan, mint az igazié.
A rizstészta, az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga, rizslisztből és vízből készül.
Gluténmentes csicseriborsó száraztészta.
Teljes mértékben hazai alapanyagokból gyártott durum tésztánk a legmagasabb igényeknek megfelelő minőségű.
A capellini extra vékony tészta, amely tisztán kukoricalisztből készül, gluténmentes változatban.
A teljes kiőrlésű tönkölytésztából készült cérnametélt tápláló alternatívát nyújt levesekhez.
Fedezze fel a kézzel készült, bio tönköly cérnametélt különlegességét, amely vékony, hosszú tésztaszálakkal varázsolja el ételeit.
A kukoricalisztből készült cérnametélt gluténmentes, levesekhez és finom tésztás ételekhez ideális.
Gluténmentes, tojásmentes rizstészta – 1 mm vastagságú.
Magas rosttartalmú, glutén- , cukor- és zsírmentes zabrost és konjak mannán alapú készítmény.
Ez a vékony rizstészta ideális választás levesekhez és köretekhez, gyorsan elkészíthető, mindössze 3-4 perc főzést igényel. Kiválóan illik különféle ételekhez, gazdag szénhidráttartalmának köszönhetően tápláló alapanyag.
Csökkentett szénhidráttartalmú, fehérjében gazdag levestészta.