1 - CSICSERIBORSÓLISZT
Köretként, levesnek, főzeléknek, sűrítéshez univerzális felhasználási lehetőség.
Köretként, levesnek, főzeléknek. Magas fehérje, keményítő és rosttartalmú hüvelyes. Íze dióra hasonlít.
Csicseriborsó liszt ellenőrzött biogazdaságból, gluténmentes termék.
A csicseriborsóliszt élelmi rostokban és magas fehérjetartalmú, egészséges lisztféle. Magas szénhidrát- és fehérjetartalma maitt a vegetáriánus étrend egyik kedvelt alapanyaga.
Felhasználása: tésztákhoz sütéshez, panírozáshoz
A liszt kizárólag finomra őrölt csicseriborsóból készül, magas fehérje- és rosttartalommal rendelkező alternatív lisztféle.
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.
Felhasználható leves, krémleves, humuszkrém, pástétom készítéséhez. Fűszerezéséhez petrezselyem, paprika, borsikafű, majoranna, szójaszósz ajánlott.
A csicseriborsóliszt, a csicseriborsó őrleménye, melyet krémlevesekhez, pástétomokhoz, de humuszkrém készítéséhez is fel lehet használni.
Bio csicseriborsó liszt 250 g.
Gluténmentes, vegán diétába beilleszthető csicseriborsó liszt.
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.