1 - EGY BOLDOG NAP
Az aszalt vörösáfonyát sütemények, desszertek, reggeli gabonapelyhek, kásák valamint hús- és zöldséges ételek kiegészítésére is használják (töltelékek, szószok). Önállóan snackként is fogyaszthatjuk, de olajos magvakkal keverve is isteni finomság.
Egy Boldog Nap aszalt-kandírozott gyömbér 100g
Igazán különleges és még annál is nagyszerűbb ízű nassolnivaló gyömbérből.
A kesudióban rengeteg a szervezetünk számára hasznos anyagot tartalmaz, s ha mértékkel fogyasztjuk, a benne lévő kalóriák sem válnak ellenségünkké.
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag.
Nem véletlenül hasonlít a neve a mandulára. Imádjuk minden formában: nyersen esetleg enyhén pirítva, ha meg még egy lehelletnyi só is kerül rá, végképp elveszünk!
A wasabis földimogyoró egy igazi ínyenc ropogtatni való.