1 - GABIYO
Az almás-fahéjas granola talán a legkedveltebb ízünk, ami nem is csoda, hiszen az alma és a fahéj szívet melengető, nagymamáink almás pitéjét idéző, klasszikus ízkombináció.
Kókusz-mandula granolánk összetételét és tápanyagtartalmát tekintve kiemelkedik a boltokban kapható társai közül.
Gluténmentes csokoládés keksz édesítőszerrel.
Sajtos keksz, amely ropogós textúrájával és gazdag sajtaromájával ízletes nassolnivaló.
Gluténmentes vaníliás keksz kókuszvirágcukorral.
A gabiyo áfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben a gabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A gabiyo eperlekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.