1 - GRAPOILA
A hidegen sajtolt bio napraforgóolaj magas E-vitamin-tartalommal és semleges ízvilággal rendelkezik.
Grapoila csipkebogyómag olaj 40ml
Intenzív ápolást nyújt az UV-károsodott, valamint a szoláriumozástól kiszáradt, igénybevett, leégett bőrnek is.
A diókrém telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag, támogatva a szív egészségét.
Grapoila hidegen sajtolt mákolaj 250ml
Aranysárga színű, kellemes ízű olaj, pirított mákra jellemző illattal. Omega-6 zsírsavban gazdag mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre.
A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki.
Hidegkonyhai ételek, saláták elkészítéséhez ajánlott elsősorban, így megőrzi magas vitamintartalmát és kellemes ízvilágát.
A hidegen sajtolt lenmagolaj alfa-linolénsavat tartalmaz, amely növényi eredetű omega-3 zsírsav.
A lenmagolaj magas omega-3 zsírsav és E-vitamin tartalommal rendelkezik, támogatva a szív- és érrendszert.
Élénksárga színű, kellemes, lágy vaj ízű olaj. A máriatövist már évszázadok óta a leghatékonyabb májvédő és májtisztító gyógynövényként tartják számon.
A hidegen sajtolt mustármagolaj aranysárga színű, kellemesen mustár illatú olaj.
Itt a Grapoila legújabb tökmagolaj-változata - pörkölt tökmagból! Az gyártási eljárás változatlanul a hidegen sajtolás, de a magokat préselés előtt finoman megpörköljük.
Tökmagkrémünk olajtök magjából, pörkölés nélkül, hideg sajtolással készül.
Grapoila törökmogyoróliszt 250g
A törökmogyoró préselése után fennmaradó mogyorópelletből őröljük a mogyorólisztet.
A vörös szőlő héjának őrléséből keletkezett finom, liszt szerű anyag koncentráltan tartalmazza a vörös szőlő jótékony összetevőit.
A vörös szőlőmagból őrölt liszt antioxidánsokban gazdag, rosttartalma magas, sütéshez, turmixhoz alkalmas.