1 - KALDENEKER
Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez.
Kaldeneker fahéjas szilvadzsem steviával 312ml
A sztívia, magyarul jázminpakóca édes leveleiből kivont édesítőszerrel készítettem ezt a cukorbetegek által is fogyasztható dzsemet.
Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem.
Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak készítettem illatos levendulavirággal ezt a magas gyümölcstartalmú dzsemet.
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt.
Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült.
Kaldeneker vilmoskörte-feketeribizli lekvár 312ml
Érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, kevés cukorral készült lekvár.
Kaldeneker vilmoskörte-feketeribizli lekvár fahéjjal, steviával 312ml
nap
Nagyon érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár.