1 - KALIFA
Édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek!
Az áfonya természetesen édes gyümölcs, mely antioxidánsokat és rostokat tartalmaz.
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet.
Az aszalt szilva magas A-, C- és E-vitamin tartalommal, valamint káliummal és rostokkal rendelkezik, elősegítve az emésztést.
A darált dió telítetlen zsírsavakban, magnéziumban és E-vitaminban gazdag, amelyek támogatják az idegrendszer működését.
A datolya már ötezer év óta a legjelentősebb kultúrnövény Ázsia, Észak-és Nyugat-Afrika szubtrópusi száraz területein.
A datolya a világ legegészségesebb természetes édesítője. tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal.
A datolya már ötezer év óta a legjelentősebb kultúrnövény Ázsia, Észak-és Nyugat-Afrika szubtrópusi száraz területein. A gyümölcs gazdag jótékony hatású rostokban.
Tudta, hogy a Kalifa Diákcsemege négy féle aszalt gyümölcs és háromféle olajos mag gazdag keveréke, amelynek egy adagja is kiváló káliumforrásként járul hozzá az egészséges hétköznapokhoz?
A keverék aszalt gyümölcsöket és olajos magvakat tartalmaz, energiát biztosítva.
Ez a darált dió gazdag E-vitaminban és egészséges zsírokban, így támogatja a szív- és érrendszeri egészséget. Ideális salátákhoz, müzlikhez vagy süteményekhez, tápláló és ízletes kiegészítője az ételeknek.
A dióbél gazdag telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban, amelyek támogathatják a szív- és érrendszert.
A Kalifa egzotikus mix ananászkocka, papayakocka, szárított banán, aszalt sárgabarack és mazsola keveréke, mellyel biztos sikert arathatunk, bármilyen finomságot is készítünk. Önmagában is kiváló csemege.
A fenyőmag telítetlen zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, hozzájárulhat a sejtek oxidatív védelméhez.
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint.
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint.
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint.
Pörkölt földimogyoróbél csípős wasabi fűszerezéssel, ropogós fehérje- és rostforrásként fogyasztható.
Hagymás-tejfölös ízű, pörkölt földimogyoróbél védőgázas csomagolásban
Méz ízű, pörkölt földimogyoróbél védőgázas csomagolásban.
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint.
Sós, pörkölt földimogyoróbél védőgázas csomagolásban.
A sózatlan, héj nélküli pisztácia természetes fehérje- és ásványianyag-forrás, közvetlen fogyasztásra.
A termék cukorral kandírozott gyömbért tartalmaz, amely enyhén csípős ízével kiváló természetes csemege.
Aszalt papayakocka (kandírozott)
A kesudió telítetlen zsírsavakban és fehérjében gazdag, támogatva az egészséges táplálkozást.
Sós, pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban.
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudió védőgázas csomagolásban.
A kókuszreszelék nemcsak finom sütialapanyag, hanem értékes anyagokat is tartalmaz, mint például telítetlen zsírsavakat, melyek védenek az érrendszeri betegségektől.
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő országokban termesztik.
A lenmag magas rost- és omega-3 zsírsavtartalmú, támogatja az emésztést és a bélműködést.
A mák, amelyet régóta, széles körben ismerünk, a mediterrán eredetű.
Füstölt ízesítésű, sós pörkölt mandulabél védőgázas csomagolásban
A mandula E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag, támogatva a szív egészségét.
Finom, pörkölt, sós mandula védőgázas csomagolásban.
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél, védőgázas csomagolásban.
Szeletelt aszalt mangó védőgázas csomagolásban. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
A mazsola a legnépszerűbb aszalt gyümölcs, amely segíti az emésztést és mérsékeli a rossz koleszterint a vérben.
Az arany mazsola a mazsolák között egy kiváló, nemesített, válogatott fajta.
Tudta, hogy a fellelhető bizonyítékok szerint az észak-amerikai indiánok voltak azok, akik feltalálták vagy pontosabban felfedezték a popcornt? Sós változatban nem csak finom, hanem tápláló is!
A vajas popcorn kedvelt snack lehet, amely ízletes, tápláló és könnyen elkészíthető. Ideális választás filmnézéshez, bulikhoz vagy egyszerűen egy gyors és finom falatért.
Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű E-vitamint, foszfort és magnéziumot tartalmaz? Mértékkel fogyasztva értékes, tápanyagokban gazdag rágcsálnivaló.
A pisztácia telítetlen zsírsavakban és E-vitaminban gazdag, támogatva a szív egészségét.
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt pisztácia védőgázas csomagolásban.
A keverék napraforgó-, tök- és lenmagot tartalmaz, tápanyagban gazdag kiegészítő.
A sárgaborsó kiváló növényi fehérjeforrás és magas rosttartalmú hüvelyes, amely támogathatja az emésztést.
Ez a sós mogyoró gazdag A-, E- és C-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, mint a magnézium és a cink.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost tartalma.
Tudta, hogy a szezámmag magas rosttartalma melett számos nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz? Többek között gazdag magnézium- és vasforrás – finom és egészséges!
A szezámmag kalciumban és E-vitaminban gazdag, támogatva a csontok egészségét.
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet.
Kalifa tejcsokoládéval bevont gyümölcs drazsé alexandria 70g - végkiárusítás
nap
Tejcsokoládéval bevont, aszalt és kandírozott gyümölcsdrazsé.
Az aszalt sárgabarack természetes édességet kínál, miközben gazdag élelmi rost- és káliumforrás.
Az áfonya enyhén cukrozott, aszalt formában kerül csomagolásra, C-vitaminban gazdag természetes gyümölcscsemege.