1 - KEMÉNYÍTŐ-ÉTKEZÉSI
Javasoljuk házilag készített pudingokhoz, valamint szószok, öntetek sűrítéséhez.
A burgonyakeményítő gluténmentes sűrítőanyagként használható főzéshez, sütéshez vagy péksüteményekhez.
A kukoricakeményítő természetes állagjavító és sűrítő, gluténmentes változata érzékenyeknek is alkalmas.
A bio kukorica ételkeményítőt javasoljuk krémekhez, szószokhoz és levesekhez.
Gluténmenetes bio ételsűrítő. Teljesen növényi eredetű, semleges ízű és az ételt finomra sűríti.
A bio kukoricakeményítő természetes sűrítőanyag főzéshez, gluténmentes étrendbe is illeszthető.
A tápiókakeményítő semleges ízű, jól sűrítő, gluténmentes opció sütéshez és főzéshez.
Felhasználási javaslat: Főzelékek sűrítésére jól használható.
A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga.
Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére.
Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére. génmanipulált összetevőktől mentes.
Felhasználható mártás, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére.
Zselésítő tulajdonsága miatt alkalmas pudingok, krémek, levesek, mártások készítéséhez, főleg az étel állagának kialakításában játszik szerepet.
Burgonyakeményítő, főtt, szárított burgonya őrleményéből készül.
A kukoricakeményítő sűrítésre alkalmazható, főzéshez és sütéshez is ideális.
A gluténmentes rizskeményítő semleges íze és illata miatt közkedvelt. Ideális levesek és szószok sűrítéséhez, palacsintához, galuskához, gnocchihoz.
A kukoricakeményítőt kukoricából nyerik, a glükóz egyik polimere, színtelen szagtalan fehér por.
A tápiókakeményítő természetes növényi forrásból származik, sűrítésre és gluténmentes sütéshez is alkalmas.
A tápiókakeményítő szénhidrátforrásként szolgál, és sűrítőként használható különféle ételekben.
A tápióka keményítőt gyakran használják sűrítőként, és kiváló alternatívája lehet a hagyományos búzalisztnek.
A cassava alapú gari finom szemű lisztes dara, afrikai konyhában köretként és alapanyagként használható.