1 - KLOROFILL
Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és ezen keresztül az érelmeszesedés megelőzésre.
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.
Laktózmentes, tojásmentes, szójamentes, tejmentes termék.
Klorofill hántolt köles lúgósító hatású élelmiszer, mely rendkívül jó beltartalmi értékeivel kitűnő táplálék.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
A hidegen préselt lenmag őrleménye rostban és növényi fehérjében gazdag, sütéshez és sűrítéshez használható.
Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és ezen keresztül az érelmeszesedés megelőzésre.
A liszt hidegen sajtolt szezámmagból készül, magas rosttartalommal és enyhe diós aromával.
A vöröslencse héj nélküli hüvelyes, fehérjében gazdag és könnyen emészthető növényi alapanyag.