1 - KRISNAVÖLGYI
Grillezett zöldségekhez, rántott sajthoz és egyéb csemegékhez kitűnő kísérő.
Kenyérre kenhető, magyaros fűszerezésű, fehérjében, ásványi anyagokban gazdag, tápláló szendvicskrém. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk kenyérre, vagy gluténmentes szeletre kenve. Melegszendvics krémnek kíváló.
Fűszeres paradicsomszósz friss bazsalikommal, olívaolajjal. Tésztára, pizzára kitűnő választás.
Szörpjeinkhez ökológiai termelésünkben termelt fűszereket, gyümölcsöket használunk. Bodzavirágzatból évszázadok óta készítenek szörpöt. Semmihez nem hasonlítható aromájú szörp. Higítási arány 1:7.
Szörpjeinkhez ökológiai gazdaságunkban termelt fűszereket, gyümölcsöket használunk. Levendulavirágzatból évszázadok óta készítenek szörpöt. Semmihez nem hasonlítható aromájú szörp. Higítási arány 1:7.
Egyedi ízű szörpkülönlegesség indiai mangósűrítménnyel. Higítási arány 1:7.
Szörpjeinkhez ökológiai termelésünkben termelt fűszereket, gyümölcsöket használunk. Piros ribizli gyümölcsből, mentalevéllel készült szörp. Higítási arány 1:7.
Egyedi szörpkülönlegesség friss gyömbérrel, naranccsal és citrussal. Emésztést serkentő, enyhén csípős ízhatású higítási arány 1:7.
Fűszeres paradicsomszósz cukkínivel és pritamin paprikával, olívaolajjal. Tésztára, pizzára kitűnő választás.
Kenyérre kenhető szendvicskrém. Fekete olívabogyóból készített krém, friss bazsalikommal és paradicsommal. Pirítóskenyérre, vagy gluténmentes szeletre kenve kitűnő.
Fedezd fel a ribizli ízét egy cukormentes szörp formájában, amely frissítő és egészséges alternatívát kínál.
Keleti krémkülönlegesség paprikából és padlizsánból, fűszerekkel.
A növényi alapú csípős babétel paradicsommal és fűszerekkel készült, tartósítószer nélkül.
A növényi alapú konzerv étel csicseriborsóból és paradicsomból készül, készen fogyasztható formában.
Ez a milánói szósz fűszerezésében megegyezik az eredetivel, de alapját tekintve hús helyett darált. Búzahúst (szejtán) használtunk a zöldségek mellett. Használható spagettihez vagy makaróni tésztához.
A krém alapját főtt csicseriborsó, sárgarépa és napraforgóolaj adja, fűszeres ízvilággal.
Kenyérre kenhető szendvicskrém. Ehhez a krémhez cukkínit, pritaminpaprikát is használtunk a sült padlizsán mellett. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk kenyérre, vagy gluténmentes szeletre kenve.