1 - LESTELLO
Az igazán sikeres töltött káposzta és árpagyöngy leves elengedhetetlen hozzávalója.
Lestello hosszú szemű fehér basmati rizs.
A bulgur durumbúzából készült, rostban és B-vitaminokban gazdag gabona, amely segítheti az emésztést.
A tallér csicseriborsóval és rizsliszttel készül, magas rosttartalmú, gluténmentes nassolnivaló.
Puffasztott csicseriborsó tallér étcsokoládéval bevonva. Kiváló élelmi rostforrás, a csokoládé természetes eredetű és nem tartalmaz tartósítószert. Tökéletes választás snack-ként, két étkezés között.
Az étcsokoládés rizstallér 100%-ban természetes barna rizsből készül, valódi csokoládéval borítva. A barna rizs nem finomított, ezért a fehér rizzsel ellentétben sokkal több hasznos összetevővel rendelkezik a szervezetünk számára.
A köles gluténmentes gabonaféle, amely B-vitaminokat, vasat és magnéziumot tartalmaz.
A kuszkusz búzából készült, könnyen elkészíthető étkezési alap, amely szénhidrát- és fehérjeforrás is egyben.
Kiváló tápanyagforrás (A-vitamin, B1-, B2-, B9-, B11-vitamin, kalcium, foszfor, folsav, magnézium, kálium, cink és vas) Jelentős rostot tartalmaz. Gluténmentes termék. Ízletes és tápláló finomság.
A pörkölt hajdina magas fehérje- és szénhidráttartalommal rendelkezik, élelmi rostokban gazdag.
A tallér 100% teljes kiőrlésű barna rizsből készül, hozzáadott só vagy cukor nélkül, természetes rostforrás.
A hajdinából készült puffasztott tallér gluténmentes, ropogós és természetes összetételű rágcsálnivaló.
Lestello puffasztott kukoricatallér 130g
100% kukoricából készült tallér, mely nem tartalmaz ízfokozót, egyéb nyersanyagokat és tartósítószereket és glutént.
A quinoa tallér étcsokoládéval és szárított meggyel gazdagított, gluténmentes nassolnivaló, amely egyesíti az egészséges összetevőket és az élvezetes ízeket.
A puffasztott tallér főként quinoából és rizsből készül, természetes fehérjeforrásként gluténmentes étrendbe is illeszthető.