MÁKOLAJ termékek
1 - MÁKOLAJ
Mákolaj ökológiai gazdálkodásból (többszörösen telítetlen szírsav - Omega-6 telítetlen szírsav, valamint egyszeresen telítetlen zsírsavak: olajsav és telített zsírsavak)
Többszörösen telítetlen szírsav - Omega-6 telítetlen szírsav, valamint egyszeresen telítetlen zsírsavak: olajsav és telített zsírsavak.
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.
Ez a termék hidegen sajtolt mákmagolajat tartalmaz, amely hozzájárulhat az egészséges életmód támogatásához. A mákmagolaj gazdag telítetlen zsírsavakban, amelyek segíthetnek a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében.
Aranysárga színű, kellemes ízű olaj, pirított mákra jellemző illattal. Omega-6 zsírsavban gazdag mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre.
A LoveDiet hidegen sajtolt mákolaj kiválóan használható salátákhoz, öntetként citrommal vagy gránátalmával, valamint sütemények és desszertek ízesítéséhez vagy díszítéséhez. Sütésre, főzésre kevésbé alkalmas.
A mákolaj hidegen sajtolással készül, linolsavat és E-vitamint tartalmaz, salátákhoz és hideg ételekhez ajánlott.
A Nature Cookta mákolaj karakteres aromája nagyon jól passzol a péksüteményekhez, gyümölcslevesekhez, salátákhoz, kész ételekhez. Önteteinket a mákolajon kívül citrommal és gránátalmával is ízesítsük.
A mákolaj omega-6 zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, hozzájárulva a szív- és érrendszer egészségéhez.
A mákolajban lévő foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását.
A mákolajban lévő foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását.
A hidegen sajtolt mák olaj gazdag foszforban, káliumban és kálciumban.
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának.
Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású.
Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású.
A mákolaj kedvező zsírsav összetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása.





















