1 - MARCO POLO
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.
Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.
A babérlevélnek enyhén aromás és fűszeres illata, íze van, a földközi tenger egész területén megtalálható. Alkalmazása: mártásokba, levesekbe, főzelékekbe, páclevekhez, valamint vadból és halból készült ételekbe használják.
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és mártásokba.
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: a feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják.
A feketebors a legelterjedtebb fűszerek közé tartozik, jellegzetesen erős íze és illata van. Felhasználása: a feketeborsot saláták, levesek, pácok, mártások, húsételek és kolbászfélék elkészítéséhez használják.
A fokhagyma granulátum szárított és aprított fokhagymából áll, könnyen adagolható formában.
Marco Polo fűszer - fűszerkömény, egész 20g
Kenyerek, péksütemények ízesítésére sós sütemények szórására.
Az őrölt fűszerkömény illóolaj-tartalmánál fogva étvágyfokozó és emésztést segítő fűszer.
Az európai konyhák közkedvelt fűszere, íze és illata aromás, kissé pikáns.
A szegfűbors aromás illata fahéj, szerecsendió, szegfűszeg és a feketebors együttesére emlékeztet. Fűszeres, csípős ízű. Levesekbe, mártásokba, marinádokba, húsételekhez, valamint zöldségek savanyításához használják.
Varázslatos színt és ízt ad a szárnyasokból készült sülteknek.
Marco Polo fűszersó - sültkrumpli 30g
Fűszerkeverék, mely csodálatos színt és ízt ad a burgonyából készült ételeknek.
Fűszersó, mely kiváló fűszeres ízt ad a szárnyasból készült ételeknek.