1 - NÁDCUKOR
Az Alce Nero bio világosbarna cukornád Kuba legjobb termőterületeiről származik.
Friss cukornádból nyert, vegyi eljárásoktól mentes, nyers nádcukor, mely aranysárga színével és jellegzetes illatával, aromájával konyhád karakteres édesítőválasztéka lehet.
Friss cukornádból nyert, vegyi eljárásoktól mentes, nyers nádcukor, mely aranysárga színével és jellegzetes illatával, aromájával konyhád karakteres édesítőválasztéka lehet.
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.
A nádcukor előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb, egészségesebb.
Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
Az aranybarna nádcukor természetes édesítőszer, amelyet gyakran használnak sütéshez és főzéshez.
A finomítatlan nádcukor karakteres íze, enyhén füstös, fűszeres illata és összetéveszthetetlen karamellás aromája miatt kedvelt édesítő alapanyag az egész világon.
A demerara típusú nádcukor aranybarna, nagy kristályú, enyhén karamellás ízű édesítőszer.
A Demerara nádcukor finomítatlan, megőrzi a melasz egy részét.
Friss cukornádból előállított, jellegzetes illatú és karamellás aromaú nyers nádcukor, amely aranysárga színével, kiváló ízével a vegyi eljárásoktól mentes technológiának köszönhetően lehet különleges választás konyhádba.
Friss cukornádból előállított, jellegzetes illatú és karamellás aromaú nyers nádcukor, amely aranysárga színével, kiváló ízével a vegyi eljárásoktól mentes technológiának köszönhetően lehet különleges választás konyhádba.
Aroma-gazdag, karakteres ízvilág jellemzi ezt a csokoládészínű, páratlan illatú, krémesen pergő nádcukrot.
Trópusi éghajlatról, Mauritius szigetéről származó, hagyományosan művelt friss cukornádból készült nyers nádcukor, amely jellegzetes aromájával és minőségével lehet különleges választás a konyhában — optimális nyomelemtartalmának köszönhetően.
Aroma-gazdag, karakteres ízvilág jellemzi ezt a csokoládészínű, páratlan illatú, krémesen pergő nádcukrot.
A Mauritius-i nádcukor harmonikusan illeszkedhet friss gyümölcsökhöz és süteményekhez, valamint felejthetetlenné varázsolhat egy csésze kávét, kakaót vagy teát.
100% Nádcukor. Cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nádcukor.
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti.
Ez a finom, nádcukorból készült porcukor tökéletes választás sütéshez és édesítéshez. Természetes, adalékanyagoktól mentes, karakteres íze különleges aromát ad ételeidnek. Ideális vegán és egészséges étrendhez!
Rapunzel bio rapadura barna nádcukor sokoldalúan felhasználható ásványi anyagokban gazdag édesítőszer, kellemes enyhén karamelles ízzel. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.