1 - NATUR ORGANIC
Natur organic barackmag olaj mélysárga színű, jellegzetes ízű és illatú, hidegen sajtolt növényi olaj.
Mélysárga színű, jellegzetes ízű és illatú, hidegen sajtolt növényi olaj.
A hidegen sajtolt búzacsíraolaj E-vitaminban gazdag, világos színű, enyhe aromájú étkezési olaj.
A hidegen sajtolt dióolaj telítetlen zsírsavakban gazdag, ízesítőként vagy salátaöntetként használható.
Különleges íz és zamatanyagú 100 %-os hidegen sajtolt gyógy- és fűszerolaj.
A feketekömény (Nigella Sativa) magjából hidegen sajtolt olaj.
A hidegen sajtolt feketeribizlimag-olaj gamma-linolénsavat és omega-6 zsírsavakat tartalmaz.
A tiszta homoktövis velő természetes C-vitaminban gazdag, koncentrált, savanykás ízű italalap.
A 100% homoktövisvelő sűrű, savanykás, természetes C-vitaminban gazdag italalap, hígítva fogyasztandó.
Tömény kapor ízű és aromájú, különleges étolaj. Főzelékek, öntetek, saláták ízesítéséhez kiválóan alkalmas.
A ligetszépe olaj gamma-linolénsavban gazdag, hidegen sajtolt, étkezési és étrendkiegészítő célokra is alkalmas.
A mákolaj hidegen sajtolással készül, linolsavat és E-vitamint tartalmaz, salátákhoz és hideg ételekhez ajánlott.
A máriatövismagból sajtolt olaj szilimarinban gazdag, hidegen sajtolt és adalékmentes.
Kellemes ízű és aromájú étolaj.
A hidegen sajtolt sáfrányos szeklice olaj több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.