1 - NATURAE GROUP
100% L-aszkorbinsav. Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin kémiai megnevezése, melyről köztudott, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet egészséges működéséhez, természetes védőhatása miatt.
100% epsom só (INCI: Magnézium-szulfát heptahidrát).
Az Európai Unióban készített termék 100%-ban természetes cukoralkoholt tartalmaz.
Növényi alapú természetes édesítőszer. Az Európai Unióban készített termék 100%-ban természetes cukoralkoholt tartalmaz. Ez a növényi édesítőszer azoknak ajánlott, akik vágynak az édes íz,de tudatosan is étkeznének.
100% himalája só .Tiszta, finomítatlan és adalékanyagoktól mentes, fehértől rózsaszínbe hajló színét az őstengeri algáknak tulajdonítják.
Akár főzésről, akár sütésről van szó, a különleges sajtolásos eljárással készített konyhai alapanyag használatának és fogyasztásának előnyeit nap mint nap tapasztalhatja!
A kókuszvirágcukor egy természetes édesítőszer, melyet a kókuszpálma virágjának nedvéből készítenek.
A kókuszvirágcukor egy természetes édesítőszer, melyet a kókuszpálma virágjának nedvéből készítenek.
100% Nádcukor. Cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nádcukor.
Mindenki számára nagyon fontos, hogy étkezései során tiszta NaCl konyhasót egyen.
A növényi alapú, természetes cukorpótló lassabb felszívódása teszi lehetővé, hogy alig vált ki inzulinválaszt.