1 - NATURE COOKTA
Az L-aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz.
A Nature Cookta bambuszrost tészták, sütemények állagának javításához ajánlott. Felhasználásával ízletes és omlós pékárukat készíthetünk.
A Nature Cookta Útifű maghéj nagy tisztaságú alapanyagból készül.
A Nature Cookta Útifű maghéj nagy tisztaságú alapanyagból készül.
A citromsav természetes eredetű savanyító és tartósító anyag, széles körben használható.
A citromsav természetes savanyítóként és háztartási vízkőoldóként is használható.
Természetes, külső környezeti hatásoktól védett helyen bányászott parajdi só.
A gesztenyeliszt természetes szénhidrátforrás, amely vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz.
A liszt szárított gesztenyéből készül, édeskés ízű, gluténmentes süteményekhez ajánlott.
Nature Cookta holland kakaópor (10-12%) 200g
A csökkentett zsírtartalmú kakaópor világosabb árnyalatú, kiegyensúlyozott ízű, diétás célokra is alkalmas.
Nature Cookta kakaóvaj 100g
A Nature Cookta kakaóvaj teljesen természetes zsíradék, melynek enyhén kakaó aromája különleges ízűvé varázsolja a legegyszerűbbnek tűnő ételt is.
A kendermagliszt teljes értékű fehérjét és omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a kiegyensúlyozott étrendhez.
A Nature Cookta kókuszliszt egy olyan egészséges termék, mely számos pozitív tulajdonságának köszönhetően beépíthető akármelyik diétába, vagy a paleolit étrendbe.
A liszt zsírtalanított kókuszhúsból készül, magas rosttartalmú, gluténmentes sütési alapanyag.
Nature Cookta lenmagliszt 250g
A lenmagliszt rostokban és omega-3 zsírsavakban gazdag, támogatva az emésztést és a szív egészségét.
A liszt hidegen sajtolt lenmagőrleményből áll, rostokban és növényi fehérjében gazdag összetevő.
A lenmagolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, támogatva a szív- és érrendszer egészségét.
A Nature Cookta mákliszt egy ízletes, egészséges liszt, melynek beltartalmi értéke körülbelül 30%-kal magasabb, mint a sima őrölt máké.
A Nature Cookta mákolaj karakteres aromája nagyon jól passzol a péksüteményekhez, gyümölcslevesekhez, salátákhoz, kész ételekhez. Önteteinket a mákolajon kívül citrommal és gránátalmával is ízesítsük.
A zsírtalanított mandulaliszt magas fehérje- és rosttartalommal rendelkezik, miközben alacsonyabb szénhidráttartalmú, mint az őrölt mandula.
A hidegen sajtolt máriatövismag olaj természetes antioxidánsokat és szilimarin vegyületeket tartalmaz.
A lekvár készítésekor nagyszüleink a fortyogó, forró lábas mellett órákig ácsorogtak és várták, hogy végre besűrűsödjön és üvegekbe tölthessék.
A tápiókakeményítő természetes növényi forrásból származik, sűrítésre és gluténmentes sütéshez is alkalmas.
Nature Cookta szezámmagliszt 500g
A liszt hidegen sajtolt szezámmag őrleménye, fehérjedús, paleo és gluténmentes étrendhez is illeszthető.
A szódabikarbóna lúgosító hatású anyag, amelyet sütéshez és tisztításhoz is használnak.
A finomra őrölt szőlőmag antioxidánsokban gazdag, polifenol tartalma segíthet a sejtek védelmében.
A szőlőmagliszt polifenolokat tartalmaz, melyek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.
A szőlőmagolaj antioxidánsokat, például polifenolokat tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak a sejtek védelméhez.
A tökmagliszt finomra őrölt, zsírtalanított tökmagból készül, magas fehérje- és ásványianyag-tartalommal.
A kókuszolaj telített zsírsavakat tartalmaz, amelyek gyors energiaforrást biztosíthatnak.