1 - NATURGANIK
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.
Himalaya só a sók gyémántja tökéletes kristályszerkezettel.
Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik.
Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik.
Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor.
A kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség.
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.
A durumbúza - más néven keménybúza vagy üvegbúza - lisztjét elsősorban száraztészták, palacsintatészták és pizzatészták készítéséhez használják.
A sörélesztőnek magas a fehérje koncentrációja, vitaminokban -főleg a B-vitamin fajtái-, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag.
A sörélesztőnek magas a fehérje koncentrációja, vitaminokban -főleg a B-vitamin fajtái-, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag.
A szódabikarbóna vagy más néven nátriumhidrogénkarbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban.
A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki.
A Xilit, más néven a nyírfacukor egy természetes cukorfajta, pontosabban cukoralkohol ezért xilitolnak is szokták nevezni.
A zabból készített liszteket különféle liszttel sűrítendő ételekhez adhatjuk sűrítőanyagként.
Ez az ízesítetlen, gluténmentes rizskása adalékanyagok nélkül készült, így tökéletes választás a paleolit étrend követőinek.
Ez a mandulaliszt a hámozott, tisztított mandulaszemek finom porrá őrlésével készül.
Fedezd fel a különleges ízek világát a finom perzsa kék sóval, amely tökéletes választás utólagos fűszerezéshez. 250 g-os kiszerelésben érkezik, és minden ételt különlegessé varázsol. Rendelésed 20.000 Ft felett ingyenesen szállítjuk!