1 - NOBILIS
A meggy egy csonthéjas magvú gyümölcs, illetve az azt termő meggyfa (prunus cerasus) rövidebb neve.
Az aszalt feketecseresznye természetes cukrokat és antioxidánsokat tartalmaz, támogatva az immunrendszert.
Az aszalt vörösáfonya egy ízletes és tápláló snack, amely gazdag antioxidánsokban és élelmi rostokban. Ideális választás az egészséges nassoláshoz, müzlikhez vagy salátákhoz. Élvezd a természetes édes ízét bármikor!
Allergén információ: tartalmaz mandulát, törökmogyorót. nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket tartalmazhat!
A könnyű, ropogós almaszirom és az étcsokoládé együttese igazi különlegesség az új ízekre vadászó ínyencek számára.
Belga étcsokoládéval bevont hántoltalan manduladrazsé.
Fahéjas almaszirom. Összetevők: alma, fahéj
A fahéjas ízű, csokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet ropogós aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi tejcsokoládéval, valamint egy csipetnyi fahéjjal és korianderrel fűszerezzük.
Az almát a szervezet nagytakarítójának is nevezik. rendkívül jó hatással van az emésztésre, mivel hozzásegít a gyomor és a belek mozgásának meggyorsításához.
Az almaszirom szárított alma szeletekből készül, természetes cukrokat tartalmaz.
Gondosan válogatott magyar jonatánalmából készült ropogós szirmok gyömbérrel. Könnyű, hozzáadott cukrok, olajok nélkül kíméletes szárítással készült termék.
3 egész almát tartalmaz. Természetes káliumforrás. Természetes folsavban gazdag. Természetes élelmi rostban gazdag
Édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek!
A csokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó mandulából és tejcsokoládéból, kakaóporból készül.
A kókuszos, fehércsokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet ropogós aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi fehércsokoládéval és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Finoman pörkölt mandula, 100%-ig fenntartható forrásból származó kakaóbabból készült belga étcsokoládéba mártva, szicíliai citromolajjal és kurkumával.
A csokoládét minden gyerek szereti, az anyák viszont jobban örülnek, ha csemetéjük gyümölcsöt eszik édességek helyett.
A benne lévő nagy mennyiségű fenol antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert.