1 - PÖDÖR
100% természetes, fahordóban érlelt gyümölcsecet, kizárólag minőségi, szigorúan ellenőrzött és válogatott, friss bio alma levéből erjesztve.
Felhasználási javaslat: 100% természetes, minőségi, alacsony savtartalmú fehérborból készült, tölgyfahordóban erjesztett, különleges fehérborecet.
A dióolaj örök sláger a konyhában! Diós zamata az ételek széles skálájával kombinálható, a salátáktól a sült húson át a zöldségekig.
Ez a szűretlen, napsárga olaj gazdag Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Kiválóan ízesíti a salátákat, zöldségeket és szószokat, így egészséges választás mindennapi ételeinkhez.
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának.
A ragyogó aranyszínű máriatövis olajban rengeteg értékes tápanyag van.
Ez a prémium, hidegen sajtolt tökmagolaj gazdag ízvilágával és karakteres, mélyzöld színével minden ételt különlegessé varázsol.
A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye.
A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye.
A Pödör ecetek azért különlegesek, mert kizárólag szigorúan ellenőrzött, a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb szakemberek időigényes, fáradtságos kézi munkájával.