1 - PELZMANN
A benne lévő B-vitamin és lecitin miatt a dióolaj az agy és az idegrendszer tápláléka.
A mogyoróolajat 220 fokig lehet hevíteni, ezért zöldségek sütéséhez, húsok pácolásához, palacsintatésztába keverve használatos finom ízű karakteres olaj.
Az igazi, hamisítatlan stájer tökmagolajat egy olyan tökfajta magjából nyerik, melynek nincs héja.
Az igazi, hamisítatlan stájer tökmagolajat egy olyan tökfajta magjából nyerik, melynek nincs héja.
Ez a finom, hidegen sajtolt olaj gazdag telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokban és vitaminokban, így egészséges választás lehet a konyhában. Kiválóan illik salátákhoz, halakhoz és zöldségekhez, egzotikus ízt kölcsönözve ételeinknek.
Napi 190-600 mg tökmagolaj fogyasztása hozzájárulhat az alsó húgyúti rendszer és a prosztata megfelelő működésének fenntartásához, és a vizelet áramlásához.
Az alsó húgyúti rendszer és a prosztata megfelelő működésének fenntartásához.