1 - SHAN' SHI
A Shan shi édes chiliszósz pikánsan édes, egy kevés ananász jelleggel. Ez a szósz közepes méretű chilipaprikából készül, és elsősorban a thai és indonéz ételek elkészítéséhez használják.
A rizstészta elsősorban Thaiföldön a legelterjedtebb, rizslisztből készül. A Shan shi rizstészta kiváló levesbetét, de köretként is kiváló wokban készült ételekhez.
A Shan shi bambuszrügy válogatott, friss ízével kiválóan alkalmas levesek és wokban készült ételek készítéséhez.
Az üvegtészta a kelet-ázsiai konyha kedvelt körete. Wokban sült ételekhez és levesekhez, egyaránt jól használható.
A Shan shi wasabi krémet a Shan shi szójaszósszal együtt japán fogások: sushi, maki és sashimi mellé tálalhatjuk. Fűszerként is kiválóan használható halételekhez, grillezett vagy sült lazachoz és tonhalhoz.








