1 - SZEZÁMMAGOLAJ
A foszfolipideket és lecitint tartalmazó szezámmag olaj kiváló alapanyaga a keleties jellegű ételeknek, valamint a zöldségeknek.
Gazdag és összetett íze defináló ázsiai ízt kölcsönöz a mindennapi főzéshez.
Jelentős mennyiségű A-, B1-, B2-, E-vitamin van benne. Kalciumban különösen gazdag, de más ásványi anyagoknak, így például káliumnak, foszfornak, magnéziumnak, vasnak is bőséges forrása.
A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye.
A szezám a világ egyik legrégibb olajnövénye.
A szezámmagból készült olaj finom pörkölt aromájú, salátákhoz és ázsiai ételekhez illik.
A RAPUNZEL Sesamöl nativ egy bio minőségű, hidegen sajtolt szezámolaj, amely ideális ázsiai ételek készítéséhez. Jellegzetes aromájának köszönhetően különleges ízt kölcsönözhet az ételeknek.
Jellegzetesen kellemes aromájú delikát olaj.











