1 - ZSELATIN
Gluténmentes, szarvasmarha eredetű étkezési minőségű zselatin, amely hidratálva kiváló zselésítő tulajdonsággal rendelkezik, és alkalmazható főzéshez, sütéshez, valamint étrend-kiegészítés céljából is.
Sokoldalúan használható por, amely sütéshez, főzéshez és táplálékkiegészítéshez egyaránt alkalmas.
A zselatinlap állati eredetű fehérjéből készül, sütéshez és ételek sűrítéséhez használható.
A zselatin régóta használt alapanyag, mely megoldást nyújthat ételeink kocsonyásításához.
Közepes bloomszámú marhabőr zselatin (200 bloom).
Közepes bloomszámú sertésbőr zselatin (180 bloom, 8 mesh).
A zselatin a legelterjedtebb zselésítő anyag széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően.
A zselatin a legelterjedtebb zselésítő anyag széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően.
Vegán zselatin 100% agar-agar.
Marha zselatin. Áttetsző, szintelen, íztelen szilárd anyag, melyet állatok kötőszövetéből kivont kollagénből állítanak elő. Zselésítő anyag, melyet lekvárhoz, joghurthoz fagylalthoz, szószhoz használnak.