Biomenü bio perui kakaóbab 250g
Biomenü bio perui kakaóbab:
A kakaó természetes élénkítőszereket tartalmaz, főként teobromint és koffeint. Ezen stimulánsok serkentik az idegrendszert és növelik energiaszintünket. Érdemes azonban mértékkel fogyasztani őket, mivel nagy mennyiségben kimerítik a szervezetet. Javasoljuk a kakaót nem az esti időszakban fogyasztani, mert alvási problémákat okozhat. Fokozott szellemi megterhelésnél, például vizsgaidőszakban természetes segítség lehet a koncentrálásban, a memória élesítésében, a fáradtság leküzdésében is.
Több mint 300 különböző értékes vegyületet tartalmaz, köztük vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, valamint olyan erős antioxidánsokat, polifenolokat és flavonoidokat, amelyek csökkentik számos betegség kockázatát. Megakadályozzák a káros koleszterin szintjének növekedését, a magas vérnyomás kialakulását, megelőzhetik a vérrögképződést, az aszpirinhez hasonló tulajdonságúak.
A kakaóbab szervezetre gyakorolt pozitív hatásai:
Jótékony lehet a szív és érrendszeri problémákkal szemben,
Jó közérzetet, frissességet biztosít,
Növeli a stressz tűrő képességet,
Koncentráció és memóriajavító hatású,
Csökkenteni a depressziót,
Lassítja az öregedési folyamatokat,
Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható,
Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó.
Összetevők:
100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety).
Tápanyagok 100g-ban:
Energia 2242 kJ/535 kcal
Zsír 47,1 g
amelyből telített zsírsav 29,1 g
amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 14,2 g
amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,4 g
Szénhidrát 1,6 g
amelyből cukor 1,6 g
Rost 31,4 g
Fehérje (protein) 13 g
Só 0 g
Felhasználási javaslat:
A kakaóbab felhasználása sokrétegű, hiszen fogyasztható magában, sütemények ízesítéséhez, de készíthetünk kakaóitalt is belőle. Az ajánlott mennyiség napi két evőkanál.
Csomagautomatában (GLS, Posta)
Csomagponton (GLS, Posta)
650.000 elégedett Vásárló
Cégünk Google értékelése: 4,8 csillag